Fake bags birkin hermes replica online celine online uk louis vuitton outlet bags for men Belt purse real louis vuitton replica online Celine outlet online shop bags sunglasses celine outlet Fake hermes women replica online hermes Outlet store boots shoes real christian louboutin cheap louis vuitton belt sale prada purse louis vuitton Pas Cher homme online Outlet online best women satchel yves saint laurent Best handbags purses outlet replica celine Replica online bags women louis vuitton wholesale hermes replica watch hermes for sale hermes birkin 35 etain and a classic 25cm Replica store authentic purse handbags hermes Wholesale outlet replica christian louboutin men heels Best men sandals christian louboutin replica outlet outlet hermes di jakarta Boots shoes red bottoms best replica outlet Outlet sale real hermes men women cheap louis vuitton clearance heels christian louboutin instagram cheap yves saint laurent men celine bag mini yves saint laurent wallet replica celine outlet boston prada replica louis vuitton bags outlet mulberry uk store celine bag replica mulberry fake bags how to spot fake hermes garden party mulberry sac a main yves saint laurent men outlet hermes birkin 55cm cheap yves saint laurent shoulder bags prada replica store yves saint laurent bags sale yves saint laurent shoulder bags outlet celine outlet bags mulberry femme celine outlet online Celine bags mini luggage tote outlet online fake yves saint laurent crossbody wallet outlet hermes di jakarta christian louboutin men size 13
Project Type
Residential
Solana Beach, CA
Client
Henrikson Family
Cost
$300,000
Henrikson Residence Addition and Remodel
Platt/Whitelaw Architects was retained by the Henrikson family to provide a 1500 square foot, multi-level addition, with a large deck and landscaping, to an existing 2,341 square foot single family residence in Solana Beach. The project is in the coastal conservancy zone, and so required a coastal permit along with the Solana Beach View Ordinance review process.
The existing house sits on a sloping lot with a large backyard. The addition extends toward the backyard below, connecting with it by using a system of multi-level decks which create the previously-lacking flow between interior and exterior spaces.
The addition of a large living room with a gable window wall opens the house to the deck and backyard. The room’s high ceiling with white painted trusses brings daylighting and natural ventilation deep into the living spaces and adds a light and airy feeling to the entire house.
The addition of a master bedroom and study loft completes the extension of the house toward the backyard. This addition encloses on one side a quiet, passive courtyard between the existing and new parts of the house and, on the other side, defines and protects the multi-level deck area to create a sunny and attractive series of exterior rooms for living and entertaining.